Wallflux iframe - more info 

Arkistolista

6 (3 days ago)

Kansallisarkisto - Tiekarttakysely – UKK

Kansallisarkisto on tietoinen kyselyn hankalasta ajankohdasta. Kyselyn taustalla on valtioneuvoston periaatepäätöksen valmistelu analogisten asiakirjojen digitoinnista. Kansallisarkistolta on pyydetty tiedot analogisten aineistojen kokonaismääristä syyskuun alkuun mennessä. Lisäksi maakuntauudistu...(3 days ago)

Kansallisarkisto - Ajankohtaista

Digitaalisuuden edistäminen on pääministeri Juha Sipilän hallituksen hallitusohjelman yksi keskeisistä tavoitteista. Valtioneuvosto antoi 21.6.2017 periaatepäätöksen valtionhallinnon ja uusien maakuntien asiakirja-aineistojen digitoinnista ja julkishallinnon asiakirja-aineistojen arkistoinnista vain...5 (4 days ago)

Författaren Christer Kihlmans arkiv till SLS

Författaren Christer Kihlman (f. 1930) donerade sitt arkiv till Svenska litteratursällskapet i Finland (SLS) den 16 juni 2017.28 (5 days ago)

1 (6 days ago)

Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen arkisto

Kulttuurien tutkimuksen arkistot muuttuivat Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen arkistoksi2 (6 days ago)

8 (1 week ago)

Etusivu - Kansallisarkisto

Kansallisarkisto varmistaa kansalliseen kulttuuriperintöömme kuuluvan tiedon säilymisen ja siirtymisen tulevillekin sukupolville. Ainutlaatuiset aineistomme ovat tutkijoiden ja kaikkien kiinnostuneiden suomalaisten käytössä.3 (2 weeks ago)

16 (2 weeks ago)

Parainen : Avoimia työpaikkoja

Paraisten verkkopalvelu17 (3 weeks ago)

Kesäkoulu - XAMK

Digitaalisen tiedon kesäkoulu Helsingissä 16.-18.8.2017, järjestää Digitalia

Miia Kosonen:

Noin puolet paikoista jo buukattu, hienoa! Mutta vielä ehdit mukaan :) (2 weeks ago)Read more posts of Arkistolista on Facebook - Go to Wallflux.com and learn how to display a Facebook-wall on your website, too!