Wallflux iframe - more info 

Arkistolista

9 (1 day ago)

Kieltäytyikö isoisä puhumasta sodasta? Vanhemman sukulaisen vaiheista talvi- ja jatkosodassa saa selville yllättävän paljon netissä

HS:n toimittaja Jukka Harju halusi selvittää isoisänsä vaiheet talvi- ja jatkosodassa. Läppärillä ja verkkoyhteydellä pääsee jo pitkälle.1 (3 days ago)

2 (5 days ago)

Missä mennään -webinaari 27.4.2017 - Missä mennään -webinaari - Kansalliskirjaston Kiwi

IlmoittautuminenIlmoittautuminen avataan huhtikuun puolessa välissä.TallenneLinkki videotallenteeseen lisätään tälle sivulle tilaisuuden jälkeen.OhjelmaKellonaikaEsitysEsittäjä10.00Finna-tilannekatsauskehittämispäällikkö Erkki Tolonen, Kansalliskirjasto10.10Aikaa kysymyksille 10.15Juuli-julkaisutiet...2 (1 week ago)

Automaattisesti parempi? - Sisällönkuvailun automatisoinnin mahdollisuuksia - Asiasanastot ja ontologiat - Kansalliskirjaston Kiwi

Tilaisuuteen on myös etäosallistumismahdollisuus. Tarkemmat etäyhteysohjeet lähetetään osallistujille ilmoittautumisten päätyttyä.(1 week ago)

valtiolle.fi

Valtiolle.fi-palvelun taustajärjestelmässä tehdään huoltotoimenpiteitä 19.4.2017 klo 17 - 18 välisenä aikana. Huoltotoimenpiteet saattavat aiheuttaa lyhyitä katkoja palveluun, jolloin selaimen ikkunan päivitys auttaa asiaan.3 (1 week ago)

Tietoasiantuntija Kansalliskirjastoon | Helsingin yliopisto

Kansalliskirjasto on Suomen suurin ja vanhin tieteellinen kirjasto, joka vastaa kansallisen julkaisuperintömme ja ainutlaatuisten kokoelmiensa kartuttamisesta, kuvailusta, säilyttämisestä ja käyttöön asettamisesta. Lisäksi se toimii koko kirjastokentän valtakunnallisena palvelu- ja kehittämislaitoks...(1 week ago)1 (1 week ago)

(1 week ago)

2-2017 - Missä mennään - Kansalliskirjaston Kiwi

ästä Kansalliskirjaston tilannekatsauksesta saat uusimmat tiedot ATT-hankkeen, Finnan, Finton sekä Melindan kuulumisista.3 (2 weeks ago)
Kansallisarkisto toivottaa hyvää pääsiäistä!

Hallituskadun toimipiste Helsingissä on suljettu pääsiäisviikolla 10.-13.4. ja 18.4.2017, sen sijaan Rauhankadun asiakaspalvelu on pääsiäisen aikaan normaalisti avoinna.

Pitkäperjantaina ja 2. pääsiäispäivänä kaikki toimipaikkamme ovat suljettuina.


Read more posts of Arkistolista on Facebook - Go to Wallflux.com and learn how to display a Facebook-wall on your website, too!