Wallflux iframe - more info 

Arkistolista

3 (1 day ago)

Asiakirjahallinnon asiantuntija

Haemme hallinto- ja toimitilayksikköön Helsinkiin asiakirjahallinnon asiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen. Kelassa on meneillä1 (2 days ago)

E-lomake - Oletko koskaan kommentoinut tai arvioinut kirjoja, kuvia tai muuta sisältöä kirjastojen, museoiden tai arkistojen ylläpitämissä verkkopalveluissa?

Mitkä ovat pääasialliset syyt miksi olet kirjoittanut kommenteja (ml. arvioinut aineistoja) kirjastojen, arkistojen ja museoiden ylläpitämissä verkkopalveluissa?1 (2 days ago)

Ajankohtaista - Kansallisarkisto

Kansallisarkiston keskusarkisto valmistuu suunnitellussa aikataulussa ja se luovutetaan tammikuun lopussa Kansallisarkiston käyttöön. Rakennus, jonka säilytyskapasiteetti on hieman yli 70 hyllykilometriä, sijaitsee Mikkelissä osoitteessa Kalevankankaantie 10.(4 days ago)

13 (5 days ago)

Avoimet työpaikat - Helsingin kaupunki

Helsingin kaupungin avoimet työpaikat. Tutustu uramahdollisuuksiimme ja hae meille töihin jo tänään.4 (6 days ago)

Erikoissuunnittelija - Tampereen ammattikorkeakoulu Oy - Työpaikat - Duunitori

Avoin työpaikka: Erikoissuunnittelija - Tampereen ammattikorkeakoulu Oy, Tampere. Duunitorilla lisäksi yli 15 000 muuta avointa työpaikkaa. Lue lisää nyt!3 (1 week ago)

Asiakirjahallinnon asiantuntija

Asiakirjahallinnon asiantuntija, Helsinki, 1.12.2017(1 week ago)

Lehti: Ruotsin ulkoministeriöstä kadonnut satoja asiakirjoja

Dagens Nyheterin mukaan ulkoministeriö on myös pimittänyt tietoa jäsenyyskampanjastaan YK:n turvallisuusneuvostoon.8 (3 months ago)
Sari-Kaarina Vähämäki:

Koitin alkaa vastaamasn kyselyyn, mutta kysely alkoi koulutustietojen kohdalla vaatimaan pakolliseksi mm oppisopimuksen ja ammatillisen tutkinnon. Vastaaminen jäi siihen 1 (3 months ago)


Aino Heikkinen:

Kävin laittamassa sinulle ykstyisviestiä, tsekkaatko. 1 (3 months ago)


Maarit Kuure:

Yritin vastata kyselyyn, mutta kohdassa "kuinka hyvin koulutus tukee..." kansallisarkiston kurssin sanottiin olevan pakollinen, enkä päässyt eteenpäin, vaikka laitoin ruksin ao kohtaan. (3 months ago)


Erika Sampio:

Yritä eka tehdä kysely oikein (3 months ago)


Ruut Männistö:

Kysely kannattaa testata ennen levittämistä 🙂 tsemppiä graduun (2 months ago)


Sanna Tiensuu:

Nyt kyselyn pitäisi vihdoin toimia :) (1 month ago)


Sanna Tiensuu:

Kiitos tähän mennessä antamistanne vastauksista! Vastauksia on tähän mennessä tullut hiukan vajaa 200 kpl :) vastausaikaa on vielä perjantaihin asti, joten käykäähän vastaamassa ja tätä saa myös jakaa eteenpäin! 1 (3 weeks ago)


Sanna Tiensuu:

Hei, tietäisikö kukaan kertoa kuinka voisi parhaiten tavoittaa yrityksissä työskentelevät asiakirjahallinnon ammattilaiset? (1 week ago)


Aino Heikkinen:

Liikearkistoyhdistyksen kautta? (1 week ago)
(1 week ago)

Tarkastaja, arkisto - Maahanmuuttovirasto - Työpaikat - Duunitori

Avoin työpaikka: Tarkastaja, arkisto - Maahanmuuttovirasto, Helsinki. Duunitorilla lisäksi yli 15 000 muuta avointa työpaikkaa. Lue lisää nyt!


Read more posts of Arkistolista on Facebook - Go to Wallflux.com and learn how to display a Facebook-wall on your website, too!