Wallflux iframe - more info 

Arkistolista

3 (8 hours ago)

Rekrytointi

Opetushallituksen tehtävänä on kehittää koulutusta, varhaiskasvatusta ja elinikäistä oppimista, hoitaa näihin liittyvät palvelu- ja hallintotehtävät sekä ennakoida osaamis- ja koulutustarpeita. Opetushallitus edistää yhteiskunnan kansainvälistymistä ja suomalaisen koulutuksen tunnettuutta ja yhteist...1 (1 day ago)

Mansikoita ja mustikoita. Aleksis Kivi ja suomalainen runokieli

Tilaisuuden järjestävät Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, Helsingin yliopisto ja Kotimaisten kielten keskus. Järjestelytyöryhmään kuuluvat Jyrki Nummi, Satu Grünthal, Vesa Haapala, Sakari Katajamäki, Ossi Kokko ja Petri Lauerma.7 (1 day ago)5 (5 days ago)6 (5 days ago)

16 (1 week ago)

Poliisi tarkentaa, miten 1 452 euron lasku syntyi – ”Tulostimme asiakirjat ja leikkasimme saksilla salattavat kohdat irti”

Pohjanmaan poliisilaitos selvitti Ilkan ja Pohjalaisen pyynnöstä tarkemmin, miten siltä kului 41,5 työtuntia pyydettyjen asiakirjojen keräämiseen, tarvittavilta osin salaamiseen ja toimittamiseen.

Sanna Tiensuu:

Marjo Soukola (1 week ago)
2 (1 week ago)

Rekrytointi

Opetushallituksen tehtävänä on kehittää koulutusta, varhaiskasvatusta ja elinikäistä oppimista, hoitaa näihin liittyvät palvelu- ja hallintotehtävät sekä ennakoida osaamis- ja koulutustarpeita. Opetushallitus edistää yhteiskunnan kansainvälistymistä ja suomalaisen koulutuksen tunnettuutta ja yhteist...(1 week ago)

Arkistot 19.5.2017 - Finna - Kansalliskirjaston Kiwi

Aika: pe 19.5.2017, klo 10-12Paikka: Leipätehdas, Kaikukatu 4, 5. krs.Ohje Leipätehtaalle saapumiseenEtäyhteys: connect.funet.fi/kk_finnaEtäyhteysohjeet ALUSTAVA OHJELMA Teknisen kehityksen kuulumisetTietueiden ongelmista tietoa Finnan indeksissäKyrilliikan näyttäminen Finnan ulkoasu-uudist...(2 weeks ago)

Kirjaston tutkijanpaikkojen hakuaika 8.–22.5.2017

​Tutkijainsalin paikat on tarkoitettu eduskuntatiedon, oikeudellisen tiedon tai yhteiskunnallisen tiedon aihealueen tutkijoille, jotka tekevät vähintään lisensiaattitasoista tutkimustyötä ja käyttävät runsaasti Eduskunnan kirjaston kokoelmia (Eduskunnan kirjaston tutkijainsalin käyttösäännöt, 1 §).1 (2 weeks ago)

Tietopalveluasiantuntija - Iin kunta - Työpaikat - Duunitori

Avoin työpaikka: Tietopalveluasiantuntija - Iin kunta, Ii. Duunitorilla lisäksi yli 15 000 muuta avointa työpaikkaa. Lue lisää nyt!


Read more posts of Arkistolista on Facebook - Go to Wallflux.com and learn how to display a Facebook-wall on your website, too!