Wallflux iframe - more info 

Poecilia Scandinavia

7 (13 hours ago)
Thue Grum-Schwensen:

Ville gerne, men er desværre til kursus hele den weekend. Håber det bliver et rigtig godt og fornøjeligt møde! 1 (12 hours ago)
(3 days ago)
Camilla Gry Madsen:

Nu er jeg ikke så skarp i mollyer, men mener at den er vildtformen. Måske andre kan svare på det?
I så fald, kan din lokale fiskepusher formentlig bestille hjem. Ellers kan du skrive til Unimati i Randers. www.ruinemans.com/en-GB/1786/sailfin-molly.html 1 (3 days ago)


Jørgen Hedegaard Andersen:

Også vidt jeg ved er der temmelig tørlagt af rigtig mange vild molly tyber i Europa så man må nok vende blikket mod øst 😉 Unimati Randers er også mit bedste bud, de har altid flere levendefødte tandkarper. 😉 1 (1 day ago)


Line Bech Madsen:

Jeg har nemlig kun en enkelt han i naturfarven.. Og den er bare så meget flottere end alle de underlige fremavlede farver. (1 day ago)


Thomas Aarud:

Du må prøve å finne grønn seilfinnemolly i listene, hvis du spør i Dyrebutikkene. Jeg har men de er viltfanget. Det koster dyrt å reise med det målet... Det er ingen andre jeg kjenner som har viltfanget stammer av Poecilia velifera. (1 day ago)
17 (1 day ago)

Steinar Torp:

Still able to be pregnant, but not able to be a functioning male. (1 day ago)
(1 week ago)
Michael Winther:

Kig efter skæve eller korte ryghvirvler, og fjern dem, hvis der er nogle. Fjern også gerne store, gamle hunner. Gamle hunner udvikler mere og mere hanligt kønshormon med tiden, og giver ingen unger... 2 (1 week ago)


Jørgen Hedegaard Andersen:

Jeg er helt enig med Michael udover gode unge hunner vil jeg også holde stammen i forskellige størrelser aldre, jeg vil hellere ikke tynde for kraftig ud i stammen, jeg har det med at ville være på den sikre side, og hvis en stamme fra at være mange næsten overbefolket til kun at være meget få, kan gøre dem utryg og stresset og sky. 2 (1 week ago)


Jørgen Hedegaard Andersen:

Men okay nu er det jo som regel en meget tillidsfuld fisk. (1 week ago)


Kamilla Kristensen:

Ok tak for det 😊 de er allesammen meget sunde og livlige👍 vil se dem godt efter for skønheds fejl, hvordan med hanner og størelse? Tænker umiddeltbart at vælge mindre hanner med god fylde og flotte farver 2 (1 week ago)


Line Bech Madsen:

Hvis du kommer til mors vil jeg gerne overtage et par unge fisk 😊 (3 days ago)
1 (6 days ago)
Brentt Helland:

Years ago, I was told that P. wingei crossed with P. reticulata will have white...unsure if this is true. 1 (6 days ago)


Nigel Hunter:

The best way is to get from a trusted breeder not a shop (4 days ago)
20 (3 weeks ago)
Xiphophorus milleri
'lago de catemaco'
Young female

Mikael Eskman:

Never seen blackspotted Catemaco milleri before (1 week ago)
5 (1 week ago)
Foredragsweekend i VEJLE AKVARIEFORENING
28 - 29. oktober 2017

Vejle Akvarieforening, afholder den første foredragsweekend med et godt og spændende indhold. Kom og mød en masse spændende foredragsholdere, samt en masse hyggelige akvarister 😊

Weekendens Program

Lørdag d. 28. oktober
Kl. 09:00 Åbner vi skolen
Kl. 10:00 Foredrag om Tanganyika (1)
Kl. 12:00 Foredrag om Grenmaller (2)
Kl. 15:00 Foredrag om Aquascaping (3)
Kl. 17:00 Foredrag om Regnbuefisk* (4)

Søndag d. 29. oktober
Kl. 09:00 Åbner vi skolen
Kl. 10:00 Foredrag om levendefødende* (5)
Kl. 12:00 Foredrag om Diskos i Naturen (6)
Kl. 15:00 Foredrag om Rejer som hobby (7)
Kl. 17:00 Tak for denne gang

Udover foredrag, vil der være enkelte stande, samt medlemmer med eget opdræt
Foredragene er på engelsk* eller dansk
Tilmelding/spørgsmål til meeting@vejleakva.dk

Se mere på www.vejleakva.dk
Facebook ”Vejle Akvarieforening”

Køb af billetter:
150,00 kr. Dagsbillet
200,00 kr. Weekend billet
300,00 kr. Weekend billet incl fællesspisning

Disse spændende foredragsholdere kommer:

Harro Hieronimus (4+5) er kendt i hobbyen, blandt andet fordi han har skrevet flere bøger om regnbuefisk og levendefødende tandkarper som for eksempel Guppy, Sværddrager og Goodeider

Peter Petersen (2+6) har foretaget flere rejser til Sydamerika for at opleve fiskene på deres naturlige levesteder. Peter har en uddannelse indenfor hold af dyr med fokus på akvariefisk. Nogle kender ham måske for hans hans arbejde i københavnske dyrehandlere, men han har også været underviser på dyrepasserassistent uddannelsen, og er nu ansat ved den Blå Planet i Kastrup, hvor han har ansvaret for tropisk ferskvand.

Thomas Andersen (1) Thomas har været med til at opbygge sektionen Tanganyika sandlegere på internetsiden Cichlidae.com, ligesom flere af hans flotter billeder har fundet vej til Ad Konings bøger om Tanganyikacichlider.

Niels Otto Schachner (3+7) er indehaver af forretningen Tai Pan Shrimp i Fredericia. En forretning, som han har opbygget omkring hans store interesse for hold og opdræt af rejer samt aquascaping.(1 week ago)28 (3 weeks ago)
Xiphophorus milleri
'Lago de catemaco'14 (3 weeks ago)
Limia dominicensis


Read more posts of Poecilia Scandinavia on Facebook - Go to Wallflux.com and learn how to display a Facebook-wall on your website, too!