Wallflux iframe - more info 

Merimelojat

20 (20 hours ago)

Eeva Breitenstein:

..a little bit of both😯 2 (20 hours ago)


Rauli Rautavuori:

Mahtavatkohan ne viihtyä valtamerta suolattomammassa ympäristössä? Heti ei tule mieleen muita syitä, matalien Tanskan salmien ohella, mikseivät ne voisi elää Itämerelläkin. Ravintoa pitäisi riittää. (18 hours ago)
18 (2 weeks ago)
INFOA KOSKIMELONNASTA KIINNOSTUNEILLE

Merimelojien lajivalikoimaan kuuluu myös koskimelonta. Kesällä kun olen hakenut vajalta lasku- tai temppupaatin (lue; Koskikajakki tai Freestyle kajakki) tai jäänyt treenaamaan eskimoa Poolokentälle, on moni tullut kyselemään, onko koskimelonta hauskaa. No onhan se, ihan sairaan hauskaa :)

Seuraava kysymys oli, pystyykö aloittelija / pitkään merellä melonut tms. lähteä koittamaan. Vastaus on kaikille kyllä ja helpoin tapa aloittaa on seuran Koskikurssi ensi vuoden alkukesästä.

Monella on ehkä kuva vaarallisesta ja vaativasta lajista. Kuva on väärä. Laji sopii kaikille eikä ole vaarallista kun pysyy paikoissa mitkä tuntee ja joihin omat taidot riittävät.

Linkkinä Youtubesta löytämäni video, jossa uudet harrastajat laskevat oppaan johdolla Soca Riveriä Sloveniassa.
Malttamattomat voivat hypätä kohtaan 3:00 josta eteenpäin näkyy koskenlaskua ja harjoitteita joita opetellaan myös Koskikurssilla.

DropBox linkki on tietoiskuun tänä vuonna aloittaneelta koskimelojalta lajista kiinnostuneille uusille harrastajille.

Jos tämä herättää kiinnostusta ja kysymyksiä, komentoikaa tätä postausta. Minä ja kokeneemmat koskimelojat voimme sitten antaa vastauksia.

www.youtube.com/watch?v=4FoaovLW2-s

www.dropbox.com/s/9xmzi1hrtgp9040/KOSKIMELONTATIETOA%20ALOITTELIJALLE.docx?dl=0

T. Jugi

Jukka Hertell:

Facessa ei voi jakaa Word tai Pdf tiedostoa ja DropBox ei ehkä aukea ilman appia. Koitan keksiä jonkun toisen sivuston mihin sen voisi tallentaa ja lisään sitten linkin. T. Jugi (2 weeks ago)


Frank Berninger:

Se on hauskaa 2 (2 weeks ago)


Anna Savolainen:

Kiinnostaa! 1 (2 weeks ago)


Sami Pusa:

Millos tälläinen kurssi järjestetään? (2 weeks ago)


Anja Kytölä:

Koskimelonta on todella hauskaa ja koukuttavaa.
Koskimelonnassa on myös omat vaaransa, vaikka Jugi toisin väittää. Koskeen ei pidä koskaan mennä yksin ja on oltava vastuuntuntoa kanssamelojia kohtaan. Virtaavassa vedessä on valtava voima, koskeen ei pidä mennä myöskään remelit paukkuen.😉
Suosittelen kyllä koskimelontakursseja kaikille melojille valvotuissa olosuhteissa! 👍 3 (2 weeks ago)


Jukka Hertell:

Kiitos Anja hyvästä kommentista:) Olet ihan oikeassa että koskimelonnassa on vaaroja (kuten aina vesillä liikuttaessa) ja turvallisuusasioihin pitää kiinnittää erityistä huomiota. Halusin tuoda esille sen että laji sopii muillekin kuin Extreme urheilua harrastaville. 1 (2 weeks ago)


Anja Kytölä:

Onkos koskikursseilla vakuutus Merimelojien puolelta?
Kun kävin koskissa, piti omassa.tapaturmavakuutuksessani olla laajennettu turva vaarallisiin lajeihin, johon kuuluvat myös mm. kamppailulajit ym. (2 weeks ago)


Kristiina Laaksonen:

Kiva video Sloveniasta. Vois kai sitä itsekin rohjeta menemään alkeiskurssille Suomen vesillä. Toivotaan paljon lunta talvelle vai onko sillä merkitystä, kun vettähän säädellään voimaloista käsin? 1 (2 weeks ago)


Aarne Miettinen:

Jugin tekstistä on nyt tehty oma artikkelinsa seuran sivuille
merimelojat.sporttisaitti.com/toiminta/koskijaosto/melojien-kertomuksia/ 2 (2 weeks ago)


Soila Maria:

Mä voin myös suositella lämpimästi koskikurssia ja vaikka taisin tehdä viime kurssin uimaennätyksen, ajattelin tulla silti ens kesänä uudelleen jos vaan ajankohta sopii. :) 2 (16 hours ago)
4 (1 month ago)
Rauli Rautavuori:

Hiekoitushiekkaa sisältävä laatikko on siirretty laiturille johtavan kulkuväylän viereen, siitä saa ensiapua liukkauden torjuntaan. Kiinteästi asennettavasta liukkaudentorjunnasta jatketaan keskustelua myös seuran hallituksessa. Ehdotuksia voi esittää tähän alle. 1 (1 month ago)


Jaakko Mäkikylä:

Saunaseurassa on lämmitetty matto. En tiedä, mitä maksaa. (4 weeks ago)


Soila Maria:

Googlettelun perusteella arvelisin että 2 x tällainen olisi hyvä meidän tarpeisiin. Jos hyväksytään niin ostan erillisten ämpärien ja suolan sijaan näitä ja kirjoitan niihin tussilla ohjeen suolauksesta.

www.hongkong.fi/fi/piha-ja-puutarha/puutarhatyokalut-ja-koneet/talvikunnossapito/jaansulatus/taito-5-kg-maantiesuola-kalsiumkloridi/p/2745603/ (3 weeks ago)


Soila Maria:

Tää suolahomma unohtui ensin ja sitten olin alkukuun kipeänä. Tarkistin kuitenkin vielä äsken että Suomenojan Honkkarissa pitäisi olla suolaa, voin käydä huomenna töiden jälkeen ostamassa jos asia on edelleen ajankohtainen. (16 hours ago)
32 (18 hours ago)
Vajasaaren sillan valaistus koheni kun puurojuhlaa varten asennetut valaisimet jäivät paikoilleen. Hyvältä näyttää - kiitokset valaistuksen asentaneille sekä asiaan muuten vaikuttaneille!5 (4 days ago)

MarineTraffic: Global Ship Tracking Intelligence | AIS Marine Traffic

MarineTraffic Live Ships Map. Discover information and vessel positions for vessels around the world. Search the MarineTraffic ships database of more than 550000 active and decommissioned vessels. Search for popular ships globally. Find locations of ports and ships using the near Real Time ships map...

Ari Saarto:

Turva näyttää olevan tätä kirjoitettaessa vielä onnettomuuspaikalla Emäsalon eteläpuolella. (4 days ago)


Tom Ahola:

Kyllä tuota on tullut katsottua ja ihan toimiva. Mutta se ei kerro aikeista. Kuuntelemallla VTS liikennettä radiosta tietää etukäteen mille väylälle laiva aikoo kääntyä tai koska lähtee satamasts liikkeelle. 2 (4 days ago)
(2 days ago)
Between Friday 08-12 and Monday 11-12 the orange and white Beaufort LV (bottom of the rack) has been stolen from our office display in our factory in Kokkola Finland. If anybody sees this kayak or has a tip please PM me. Please share and keep your eyes open. Thanks.15 (6 days ago)
Huomenna rohkeasti uimahalli vuorolle mukaan vaikka ensimmäistä kertaa !
Tavataan klo 19.20 Olavinlinnantien päässä olevan huolto-oven viereissä olevalla parkkipaikalla.
Mukaan vaan omat uimahalli varusteet ja uima / sukelluslasit jos löytyy..
Paikan päällä aina joku joka osaa opettaa alkuun :-)

Evgeny Ermakov:

Hei! Löytyykö hallista kuppimela? Haluaisin opitella eskimokäänstä sellaisella. (6 days ago)


Jussi Laari:

löytyy (6 days ago)
9 (1 week ago)
Antti Tyrväinen:

Löytyisikö melontaseuraa klo 13 vesillä, juhlallisen rauhallisesti vaikka Y-10 kiertäen. (1 week ago)


Antti Tyrväinen:

Hyvää itsenäisyyspäivää vajasaunalta! 4 (1 week ago)
14 (1 week ago)
Itsenäisyyspäivänä saunat lämpimiksi ?

Voisiko seuran saunat lämmittää ke 6/12 illalla,
kun moni muu paikka on kiinni ja postikaan ei ole p*** vieköön toimittanut kutsua linnan juhliin…. Kannatusta ?

Samalla voisi tarkkailla melojien ”pukuloistoa” - jokakelin anorakkeja, kuivapukuja ja aina yhtä tyylikkäitä kumppareita!
Sukeltajat tosin pistää paremmaksi...

Tuula Äärelä:

Arvaanko oikein, onko kuva Raahen museosta? (1 week ago)


Teemu Karttunen:

Kyllä on. Kuvassa näkyy maailman vanhin sukelluspuku. Puvusta on tehty kopio, jota on testattu ja tästä testauksesta on video www.youtube.com/watch?v=U8cWiEXf2lk 1 (1 week ago)


Tuula Äärelä:

Kiva juttu! Kiitos videosta! (1 week ago)


Risto Virkistäjä:

Kiva jos joku tietäväinen osaisi kertoa onnistuuko seuran saunojen lämmitys näin 100-vuotiaan Suomen kunniaksi itsenäisyyspäivän illaksi? 🌃🎆🎇 (1 week ago)


Rauli Rautavuori:

Kyllä sen pitäisi onnistua. Tarkempi tieto tulee varmaan vasta tänään illalla. 1 (1 week ago)


Antti Tyrväinen:

Mihin aikaan saunaan pääsisi ja löytyykö Suomi 100 juhlamelontaan osallistujia? (1 week ago)
3 (1 week ago)
Aku Himanka:

Mä en pääse (1 week ago)


Jaakko Mäkikylä:

Tulisin, mutta oon melkein toisella puolella maapalloa.
(____/____) (1 week ago)Read more posts of Merimelojat on Facebook - Go to Wallflux.com and learn how to display a Facebook-wall on your website, too!